ULUSLARARASI İSTANBUL MUTFAK GÜNLERİNDE ATILIM GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİ BÜTÜN MADALYALARI TOPLADILAR

Atılım Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencileri Dünya Şefler Birliği (WACS) ve Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından bu yıl 28 Ocak – 1 Şubat 2015 tarihleri arasında 13. Düzenlenen “Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri”nde ekip ve biresyel kategorilerde aşçılık yarışmalarına katıldılar. Öğrencilerimizden Ural Feyzullahoğlu, Üniversite Düzeyi Balık Yarışmasında “Sarı Mercimek,Istakoz Cips ve Patates Garnitürlü Somon Pazı Tabağı” ile Gümüş Madalya, Pelinsu Kapanşahin, Üniversite Düzeyi Makarna Yarışmasında “Hürrem Sultan Piruhisi” ile Gümüş Madalya, Can Kayahan, Üniversite Düzeyi Balık Yarışmasında “Deniz Tarağı, Kalamar ve Levrek Üçlemesi” ile Bronz Madalya, Esra Şerife Orhan, Üniversite Düzeyi Tatlı Yarışmasında “İzomalt Kasesinde Kestane Eşliğinde Sakızlı Muhallebi” ile Bronz Madalya ve Buğra Yılmaz “Üniversite Düzeyi Ana Yemek Yarışmasında “Mantar Soslu Dana Biftek” ile Merit (4.) Madalya alarak büyük bir başarıya imza attılar.