ULUSLARARASI İSTANBUL MUTFAK FESTİVALİ’NDE, ATILIM GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ “YILIN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ” DALINDA GÜMÜŞ MADALYA’NIN SAHİBİ OLDULAR

Atılım Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencileri “Dünya Şefler Birliği (WACS) ve Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından bu yıl 28 Ocak – 1 Şubat 2015 tarihleri arasında 13. Düzenlenen “Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri”nde Ural Feyzullahoğlu, Can Kayahan, Buğra Yılmaz ve Esra Orhan’dan oluşan ekip katıldığı “Yılın En iyi Üniversitesi” dalında “Deniz Mahsülleriyle Lezzetlendirilmiş Çıtır Börek”, “Hamsi-Levrek-Somon Üçlemesi” ve “Helva Üçlemesi” menüsü ile 23 üniversite arasında “Gümüş Madalya” alarak büyük bir başarıya imza atmıştır.