2011 KÜLTÜR TURİZMİ ZİRVESİ’NDEYDİK

Bölüm Başkanımız Yrd.Doç.Dr. Gül GÜNEŞ ile Bölüm Başkan Yardımcımız Yrd.Doç.Dr. Gonca GÜZEL ŞAHİN’in Danışma Kurulunda yer aldıkları ve Üniversitemiz dahil Ankara’da Turizm eğitimi veren tüm üniversitelerin desteklediği '2011 Kültür Turizmi Zirvesi’, 'Açık Hava Müzesi Türkiye' temasıyla Sheraton Otel'de 23-24 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi.

Ankara'yı iki gün turizmcilerin üssü haline getiren Zirve’ye, Kültür ve Turizm Bakanı ve Müsteşarı, İl ve İlçe Belediye Başkanları ile il kültür ve turizm müdürlerinin yanı sıra seyahat acenteleri, tatil köyleri ve oteller, turizm yatırımcıları, kültür turizmi yapan şirketler, turistik hava ve kara taşımacılığı yapan işletmeler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve sektörel medyadan yetkili ve temsilciler katıldı.

Zirvenin ikinci günü Yrd.Doç.Dr. Gül GÜNEŞ’in moderatörlüğü’nde Altındağ, Amasya, Kemaliye, Ayvalık, Fatih ve Beypazarı Belediye Başkanları “Ülkemizde Kültür Turizmine Yönelik Başarılı Uygulama Örneklerini” sundular.

'2011 Kültür Turizmi Zirvesi’nde Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri tarafından ayrıca, Üniversitemize ayrılan stantta gelen ziyaretçilere iki gün boyunca tanıtımlar da gerçekleştirildi.

Zirve’nin son günü; hem öğrencilerimize, hem de öğretim üyelerimiz Yrd.Doç.Dr. Gül GÜNEŞ ile Yrd.Doç.Dr. Gonca GÜZEL ŞAHİN’e Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Sayın Özgür Özaslan tarafından plaket takdim edildi.