Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Öğrencileri Yemek Yarışmasında 4. Oldu

7-9 Aralık tarihleri arasında İzmir’de “Uluslararası Turizm Fuarı” içinde, İzmir Aşçılar Derneği tarafından “Uluslararası Yemek Yarışması”na katılan Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri Ural Feyzullahoğlu, Buğra Yılmaz ve Gizem Aydemir, Üniversitemiz Başaşçısı Atilla Yıldız ile birlikte hazırlandıkları yarışmadan başarıyla döndüler. “Keçi Peyniri ile Lezzetlendirilmiş Karides Salatası, Boğaziçi Levrek, Ballı Tahinli Pannagotta” menüleriyle 33 üniversite arasında jüri özel ödülünü alarak dördüncü oldular.